A Megnevezhetetlen által hazavezetett 69 Hazaérkezett közül 12 Tanítvánnyal találkozhatsz ezen az oldalon, akik elérték az Örök Igaz Valóságot. A 12 tanítvány keresztül az Egy nyilvánul meg. A tanítványok világi munkájukat tekintve sokfélék,  van  köztük  varrónő, manager,  cégvezető, masszőr,  recepciós,  jobb  agyféltekés rajtanfolyam  oktató,  humánerőforrás tanácsadó,  gyermekét egyedül nevelő  édesanya,  3 gyermekes édesanya, nyugdíjas házaspár.....

Különböző környezetből indultak el , de ugyan oda az Egybe jutott el az összes Lélek. Igen Lélek, mert Haza az Otthonba személy nem tud eljutni.

Ezen az oldalon elolvashatod a tanítványok  bemutatkozó leírásait és meghallgathatod  a bemutatkozó videóikat. A számodra szimpatikus tanítvánnyal regisztráció után a fórumon keresztül fel tudod venni a kapcsolatot és kérdezhetsz tőle. Kérünk Téged tisztelettel és alázattal fordulj a tanítványok felé. Nem a személyek, hanem AZ amit képviselnek az  Egy  érdemli meg a tiszteletet és alázatot. Hiszen már az is a legnagyobb kegyelem, hogy rátaláltál erre  az oldalra és Hazaérkezett Lelkektől tudsz kérdezni.

A Tanítványok bemutatkozásait itt olvashatod:                                 

Agg Attila  

Agod Krisztián Csaba 

Bak Hajnalka 

Duka Annamária 

Marton Ferenc 

Takács Bernadett 

Vető Balázs 

Zólyomi Péter