Taschner András

Mottó:

"Tiszta lélek vagyunk, ez az eleve fennálló helyzet."

A spirituális út során szerettem volna találkozni olyan emberrel, aki valóban éli azt, amiről a tanítás szól, és Samu Zsolt személyében ez a vágy végre teljesülhetett. Az életem - a többi emberhez hasonlóan - keresésről szólt, azonban Zsoltnál most találtam is: megnyugvást, gondolatmentes, biztos Otthont. A tanítása során hazavezetést kaptam Tőle, ami által túlvitt tapasztalásokon és  élményeken, általa megélhettem mindazt, ami mindezek alapját biztosítja, ami tényleg Önmagam vagyok. Megnevezhetetlennek nevezzük valódi lényegünket, mert mentes a világi formától és testtől, de mégis felismerhető, és sokkal bizonyosabb, mint az addigi igaznak hitt életünk. Azt megérteni, hogy kik vagyunk, könyvekből és videókból nem megtanulható. Csak az élő jelenlét által ismerhető fel a lélek örökkévalósága, állandó létezése.

Az út végén Önmagunk nyilatkoztatja ki magát, mindentől mentesen. Ennek nincs szüksége további fejlesztésre, már eleve befejezett egész. 

Tapasztalatom alapján úgy látom, hogy szükség van egy Guru útmutatására, követésére ahhoz, hogy a keresők elérjék amire vágynak, mert az útjuk során a személyük fogja jelenteni a legnagyobb akadályt, amit önként senki sem rombol le szívesen. Szembe fognak találkozni énjük kellemetlen oldalával, és az átalakuláshoz lemondásra lesz szükség, amin, ha segít a Guru átvinni, nagy áldás lesz számukra. Szerencsés időket élünk jelenleg, hogy már Magyarországon is van olyan tanító, aki elvezeti a keresőket a Végsőbe, és nem kell már egyedül tovább kutatniuk, tudunk számukra segíteni a felébredéshez vezető úton.